About us Dutch

 

WIE ZIJN WIJ

De U3A is een organisatie op sociaal en leerzaam gebied voor mensen die gepensioneerd zijn. De U3A geeft de mogelijkheid nieuwe kennis te vergaren, vriendschappen te leggen, om plezier te hebben.

U3A betekent "Universiteit van de derde leeftijd". Het woord "universiteit" is de originele betekenis van: een gemeenschap waar mensen hun kennis aan anderen doorgeven. Er zijn geen examens, het leren gaat om het genoegen.

De "U3A Vall del Pop" filiaal is gelegen in de dorpjes rondom en in Xaló (Jalón), in de Alicante provincie ten noorden van Benidorm en maar enkele kilometers van Denia, Javea, Calpe, Altea en Benissa. Deze groep werd in 2006 opgericht en heeft nu rond de 1000 leden.

Wij organiseren groepen die deelnemen aan de verschillende vormende, culturele en sociale activiteiten in een vriendschappelijke omgeving.

De kennis en specialiteiten van onze leden, die als vrijwilligers functioneren, worden hiervoor gebruikt.

De voertaal van de U3A Val del Pop is Engels, sinds de meerderheid van de leden uit de U.K. komen. Velen van het spreken zeker wel wat Spaans en voor sommige activiteiten vormt de taal geen hindernis. Wij hebben ook leden die Frans, Nederlands en Duits spreken. Iedereen is welkom! 

U kunt een lijst van activiteiten zien door hier te klikken

HOE LID TE WORDEN?

Wij komen iedere 1e donderdag van de maand om 10.30 samen, september tot juni. Daar kunt U lid worden. In 2013 kost het lidmaatschap € 5.- voor het hele jaar. U kunt de tijd en plaats van onze volgende vergadering op de homepage zien. Voor het formulier voor lidmaatschap kunt U hier klikken

Of U kunt voor meer informatie schrijven naar:

In Engels: secretary@u3avalldelpop.com
In andere talen: u3axalo@gmail.com

NIEUWE LEDEN ZIJN ALTIJD WELKOM!