About Us Valenciano

 

“SOBRE NOSALTRES”

La “U3A” és un organització social i educativa per a gent que no treballa a temps complet.

La “U3A” oferix oportunitats per a aprendre, trobar nous amics, desarollarse i divertir-se.

“U3A” significa “Universitat de la Tercera Edad”. La paraula “universidat” té el seu significat original, es tracta d’una comunitat on la gent transmet els seus coneixements. No es tracta d’exàmens, s’aprén pel plaer d’aprendre.

La sucursal de la “U3A Vall del Pop” es troba en els pobles d’al voltant de Xaló, en la Província d’Alacant al nord de Benidorm, a escassos quilòmetres de Dénia, Xabia, Calp, Altea i Benissa.

Es va fundar en 2006, i avui en dia som uns 1000 socis.

Organitzem grups per a participar en diverses activitats educatives, culturals i socials, en un ambient agradable. Utilitzem el coneixement i la perícia dels nostres socis, que treballen voluntàriament.

L’idioma de la “U3A Vall del Pop” és l’anglés, ja que en este moment la majoria dels socis són del Regne Unit, però molts d’ells parlen almenys un poc de castellà, i per a algunes activitats, l’idioma no és tan important. També tenim socis que parlen altres idiomes, com el francés, l´holandés i l´alemany.

Donem la benvinguda als socis nous de tots els països!

Pots veure una llista dels nostres grups punxant ací

PER A INSCRIURE’S:

Ens reunim el primer dijous de cada mes des de setembre fins a juny, a les 10:30 del matí, podent-se inscriure’s allí. Durant 2013, només costa 5 euros durant tot l’any. La fulla de incripcio ésta ací

En la nostra pàgina web, en l’apartat “Home” es pot veure la data i el lloc de la pròxima reunió.

O pots escriure per a demanar més informació:

en ingles: secretary@u3avalldelpop.com

en altres idiomes: u3axalo@gmail.com